MediaTek caută parteneri pentru producția de senzori pentru amprente

888 ori
<b>MediaTek caută parteneri pentru producția de senzori pentru amprente</b>După ce s-a făcut remarcată prin producția unui procesor octa core puternic și ieftin, MediaTek vrea să intre acum pe piața senzorilor pentru amprente. Compania cauta parteneri pentru această inițiativă în Taiwan și China. &nbsp; Ideea este de...

După ce s-a făcut remarcată prin producția unui procesor octa core puternic și ieftin, MediaTek vrea să intre acum pe piața senzorilor pentru amprente. Compania cauta parteneri pentru această inițiativă în Taiwan și China.

Ideea este de a furniza senzori și module pentru scanarea de amprente la un preț sub 10 dolari pe unitate, conform surselor din industrie. După modelul Apple, există deja o serie de companii care doresc să integreze senzori pentru amprente pe telefoanele lor. Modele populare cu o astfel de dotare acum sunt HTC One Max, dar și câteva terminale Pantech.

La ora actuală prețurile modulelor de amprentare de la AuthenTec, Validity Sensors și FingerPrint Cards sunt mai mari de 10 dolari, de aceea MediaTek vrea să atace piața cu prețuri mai mici. MediaTek negociază cu EgisTec din Taiwan pentru un posibil parteneriat, dar planurile nu au fost finalizate încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×