Potrivit unor schițe, display-ul lui Vivo Xplay 3S va ocupa 84% din suprafața panoului frontal

956 ori
<b>Potrivit unor schițe, display-ul lui Vivo Xplay 3S va ocupa 84% din suprafața panoului frontal</b>într-o prezentare recentă realizată de către operatorul China Mobile, noi detalii cu privire la specificațiile lui Vivo Xplay 3S au ieșit la iveală. Se pare că cei de la BBK au avut dreptate atunci când au declarat că device-ul Xplay 3S se va...

într-o prezentare recentă realizată de către operatorul China Mobile, noi detalii cu privire la specificațiile lui Vivo Xplay 3S au ieșit la iveală. Se pare că cei de la BBK au avut dreptate atunci când au declarat că device-ul Xplay 3S se va dovedi un adevărat dispozitiv de top în ceea ce privește redarea video.

Schița de mai sus exemplifică faptul că Vivo Xplay 3S va dispune de un display ce va ocupa 84% din suprafața panoului frontal. în prezent smartphone-urile integrează un display care ocupă între 70-80%, dar odată cu Xplay 3S lucrurile s-au schimbat. Această acoperire de 84% înseamnă în primul rând margini foarte subțiri ale carcasei (display edge-to-edge), și în al 2-lea rând vom avea o diagonală de mari dimensiuni.

Potrivit ultimelor zvonuri, Xplay 3S va veni cu un display cu rezoluție 2K (2560x1440 pixeli) și o grosime de doar 5.75 mm. Pentru moment alte detalii cu privire la specificațiile sale nu avem, dar probabil în următoarea perioadă vom apărea noi informații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×