MeeGo 1.2 disponibil, deocamdată doar În versiunea pentru tablete și netbookuri

1.212 ori
<b>MeeGo 1.2 disponibil, deocamdată doar În versiunea pentru tablete și netbookuri</b>Faptul că Nokia nu mai anunță nimic în legătură cu această platformă, nu înseamnă că MeeGo OS nu mai evoluează. Din contră chiar, am aflat că a fost lansată versiunea MeeGo 1.2 a platformei, disponibilă deocamdată doar pentru netbookuri...

Faptul că Nokia nu mai anunță nimic în legătură cu această platformă, nu înseamnă că MeeGo OS nu mai evoluează. Din contră chiar, am aflat că a fost lansată versiunea MeeGo 1.2 a platformei, disponibilă deocamdată doar pentru netbookuri și tablete.

Ce aduce nou software-ul? Printre altele suport îmbunătățit pentru terminalele bazate pe hardware Intel Atom, bug fixuri, streaming A2DP și suport HSDPA+. Interfața prezentată de Intel în februarie este acum prezentă pe acest OS și vine în completarea UI-ului standard pentru netbook-uri și a versiunii auto.

Puteți descărca MeeGo 1.2 de aici și aflați că dezvoltarea platformei continuă, iar lansările vor avea loc în cicluri de 6 luni. Astfel, MeeGo 1.3 va sosi în octombrie, iar până atunci am putea vedea și un terminal LG care să adopte acest OS, după cum afirmau unele zvonuri cu o săptămână în urmă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×