Samsung Galaxy S II "decolează" din cutie pe masa de teste - Unboxing Mobilissimo.ro (Video)

7.586 ori
<b>Samsung Galaxy S II "decolează" din cutie pe masa de teste - Unboxing Mobilissimo.ro (Video)</b>Prin amabilitatea evoMAG.ro am avut ocazia să obținem în teste un smartphone cu șanse mari de a deveni "Telefonul Anului 2011". Este vorba evident despre Samsung Galaxy S II, deoarece un iPhone 5 nu am reușit încă să rezervăm. Nu că ne-ar părea...

Prin amabilitatea evoMAG.ro am avut ocazia să obținem în teste un smartphone cu șanse mari de a deveni "Telefonul Anului 2011". Este vorba evident despre Samsung Galaxy S II, deoarece un iPhone 5 nu am reușit încă să rezervăm. Nu că ne-ar părea rău... având în vedere ce poate acest monstru de smartphone.

Monstru nu atât prin mărime, cât prin performanțe, terminalul este incredibil de subțire, având o talie de doar 8.5 mm. Aceeași talie ne-a făcut să îl rugăm pe reprezentantul Samsung de la Mobile World Congress 2011 în Barcelona să ne dovedească faptul că telefonul chiar are bateria pusă. Cu toate acestea, nou-venitul Samsung rămâne extrem de ușor, cântărind doar 116 grame.

Samsung Galaxy S II

în cutia telefonului se afla bateria sa, headsetul, încărcătorul, un cablu USB și manualul. închistat într-o porțiune a cutiei ce amintește de un cofrag de ouă în privința materialului, telefonul impresionează plăcut prin ecranul uriaș Super AMOLED Plus și prin aderența plăcută la atingere a capacului bateriei.

Galaxy S 2 despachetat

Vom reveni cu detalii și impresii despre acest smartphone în următoarele zile, într-o recenzie completă. Rețineți, Galaxy S II este prezent în oferta evoMAG.ro la preț de 2,499 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×