Produse evoMAG.ro

Samsung Galaxy S II "decolează" din cutie pe masa de teste - Unboxing Mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 7.179 ori
<b>Samsung Galaxy S II "decolează" din cutie pe masa de teste - Unboxing Mobilissimo.ro (Video)</b>Prin amabilitatea evoMAG.ro am avut ocazia să obținem în teste un smartphone cu șanse mari de a deveni "Telefonul Anului 2011". Este vorba evident despre Samsung Galaxy S II, deoarece un iPhone 5 nu am reușit încă să rezervăm. Nu că ne-ar părea...

Prin amabilitatea evoMAG.ro am avut ocazia să obținem în teste un smartphone cu șanse mari de a deveni "Telefonul Anului 2011". Este vorba evident despre Samsung Galaxy S II, deoarece un iPhone 5 nu am reușit încă să rezervăm. Nu că ne-ar părea rău... având în vedere ce poate acest monstru de smartphone.

Monstru nu atât prin mărime, cât prin performanțe, terminalul este incredibil de subțire, având o talie de doar 8.5 mm. Aceeași talie ne-a făcut să îl rugăm pe reprezentantul Samsung de la Mobile World Congress 2011 în Barcelona să ne dovedească faptul că telefonul chiar are bateria pusă. Cu toate acestea, nou-venitul Samsung rămâne extrem de ușor, cântărind doar 116 grame.

Samsung Galaxy S II

în cutia telefonului se afla bateria sa, headsetul, încărcătorul, un cablu USB și manualul. închistat într-o porțiune a cutiei ce amintește de un cofrag de ouă în privința materialului, telefonul impresionează plăcut prin ecranul uriaș Super AMOLED Plus și prin aderența plăcută la atingere a capacului bateriei.

Galaxy S 2 despachetat

Vom reveni cu detalii și impresii despre acest smartphone în următoarele zile, într-o recenzie completă. Rețineți, Galaxy S II este prezent în oferta evoMAG.ro la preț de 2,499 lei.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×