HTC Sensation versus Samsung Galaxy S II - duelul procesoarelor dual core (Video)

3.321 ori
<b>HTC Sensation versus Samsung Galaxy S II - duelul procesoarelor dual core (Video)</b>Vara lui 2011 va fi marcată de duelul dintre Samsung Galaxy S II și HTC Sensation, cele mai puternice terminale Android ale momentului. Ambele modele vin cu procesoare dual core de 1.2GHz, deși benchmark-urile arată că modelul Samsung este mai...

Vara lui 2011 va fi marcată de duelul dintre Samsung Galaxy S II și HTC Sensation, cele mai puternice terminale Android ale momentului. Ambele modele vin cu procesoare dual core de 1.2GHz, deși benchmark-urile arată că modelul Samsung este mai puternic, depășindu-și rivalul cu câteva sute de puncte. Să vedem cum arată un duel al acestor smartphone-uri, realizat de Slashgear.

HTC Sensation are avantajul interfaței HTC Sense, mai atractivă decât cea TouchWiz de pe Galaxy S II. Un punct îl câștiga noul Galaxy S pentru grosime, talia sa măsurând doar 8.5 mm și telefonul stând foarte bine în palma utilizatorului. în schimb, HTC Sensation măsoară 11.3 mm și nu are aceea lățime deosebită a lui Galaxy S II, care poate fi incomodă pentru unii utilizatori.

HTC Sensation versus Samsung Galaxy S II - duelul procesoarelor dual core (Video)

în ce privește duelul ecranelor, noul HTC folosește un qHD LCD cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, care se confruntă cu un Super AMOLED Plus cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Pixelii în plus se fac simțiți pe Sensation în special în browser sau în liste, unde handsetul afișează mai multe date pe ecran. în plus, textul poate fi citit cu ușurință pe ecran, chiar și fără a fi nevoie de zoom, un atuu esențial în browserul web.

Cei ce la SlashGear au testat ambele modele cu benchmarkul Quadrant Advanced, Samsung Galaxy S II fiind învingător cu un scor de 3504 puncte, în vreme ce HTC Sensation a obținut doar 2245 puncte. Mai multe detalii aflați din comparația completă de aici și din clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×