Mega baterie de 5000 mAh Într-un smartphone din China! El este Changhong Z9!

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.570 ori
<b>Mega baterie de 5000 mAh Într-un smartphone din China! El este Changhong Z9!</b>Dacă vi se păreau impresionante bateriile de 3000+ mAh de pe terminalele Motorola Droid RAZR MAXX, ei bine iată că se poate și mai bine de atât. Direct din China vine un terminal numit Changhong Z9, dotat cu o baterie de 5000 mAh. &nbsp; și aceasta...

Dacă vi se păreau impresionante bateriile de 3000+ mAh de pe terminalele Motorola Droid RAZR MAXX, ei bine iată că se poate și mai bine de atât. Direct din China vine un terminal numit Changhong Z9, dotat cu o baterie de 5000 mAh.

și aceasta nu e singura isprava de acest gen din China, de vreme ce Lenovo P780 și Oppo Find 7 sunt alte două smartphone-uri din aceeași tară, care ar urma să vină cu baterii de 4000 mAh. Revenind la Changhong Z9, acest model este un smartphone Android cu o mega baterie și care în mod bizar păstrează o grosime de sub 9 mm.

Dotările terminalului duc mai degrabă cu gândul la un phablet și includ un display 720p de 5.5 inch, o cameră de 8 megapixeli în spate cu bliț LED, un procesor quad core MediaTek de 1.2 GHz, 1 GB RAM și Android 4.2. Din păcate acest handset are toate șansele să rămână doar în China și nu va ajunge în Europa prea curând, dar sper să continue trendul bateriilor mari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×