Mega scăpare Galaxy S9: fără jack audio, avem şi dimensiuni şi recunoaştere facială avansată; Iată schiţe de design!

3.938 ori
<b>Mega scăpare Galaxy S9: fără jack audio, avem şi dimensiuni şi recunoaştere facială avansată; Iată schiţe de design!</b>Săptămâna debutează și cu vești despre Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, terminale despre care am auzit ultima oară că ar urma să debuteze chiar în ianuarie 2018. Motivul acestei lansări timpurii stă în spatele debutului lui iPhone X

Dacă vreţi să începeţi săptămâna în forţă, avem pentru voi o serie de zvonuri şi scăpări legate de Samsung Galaxy S9. Dacă de obicei vedem un crâmpei din design-ul telefonului, azi avem şi dimensiuni şi detalii despre funcţiile şi dotările sale. Hai să vedem despre ce e vorba, cu menţiunea că TechDroider nu e cea mai sigură sursă de pe Terra.

Samsung Galaxy S9

Având în vedere că procesorul Snapdragon 845 are toate şansele să debuteze în decembrie, există o mică posibilitate că Galaxy S9 să sosească mai devreme decât S8, poate chiar cu un debut surpriză în ianuarie la CES 2018. Revenind la zvonurile proaspete, acestea provin din China şi au fost publicate pe site-ul TechDroider. Avem chiar şi schiţe ale telefoanelor de generaţie nouă, Galaxy S9 şi Galaxy S9+.

Samsung Galaxy S9

Era de aşteptat să vedem un duo şi pentru generaţia de flagship 2018, iar acum avem şi dimensiuni. Astfel, Samsung Galaxy S9 ar urma să măsoare 8 mm în grosime şi să vină cu un ecran de 5.8 inch, plus o nouă modalitate de autentificare facială, pe bază de scanare 3D. Telefonul va fi rezistent la apă şi praf şi nu va avea jack audio. De această dată vom vedea o cameră duală cu senzori de 16 MP în spate şi una frontală tot duală, cu senzori de 12 MP.

Sursa mai menţionează şi un scanner de amprente integrat sub display, dar şi posibilitatea ca el să fie până la urma integrat tot în spate, dacă nu se finalizează sistemul la timp (sau avem o varianta nouă). Cât despre S9+, la el talia creşte la 8.1 mm şi diagonala la 6.2 inch. Dotările rămân la fel şi formatul cu acel ecran imersiv de la S8 şi Note 8 se păstrează, poate chiar cu muchii mai înguste. Sunt şanse ca acea cameră duală din spate să împrumute tehnologie de la Galaxy Note 8, cu lentila telephoto la pachet.

În faţă în schimb totul e misterios şi poate vedem o cameră wide angle. Reţineţi că totul e la nivel de zvon deocamdată, dar deja pot să miros supărarea fanilor care nu vor să se despartă de jack audio pe flagship-urile Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×