Nokia N79 si Nokia N85 primesc upgrade-uri de firmware, la versiunea v20.175

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.992 ori
<b>Nokia N79 si Nokia N85 primesc upgrade-uri de firmware, la versiunea v20.175</b>Dupa ce Nokia N96 a primit un upgrade de firmware, iata ca a venit randul lui Nokia N85 si a modelului N79 sa fie upgradate astfel, la versiunea 20.175. Cele mai importante imbunatatiri sunt adaugarea functiei de "rotire pentru a trece in modul...

Dupa ce Nokia N96 a primit un upgrade de firmware, iata ca a venit randul lui Nokia N85 si a modelului N79 sa fie upgradate astfel, la versiunea 20.175. Cele mai importante imbunatatiri sunt adaugarea functiei de "rotire pentru a trece in modul silentios", notificari email pe ecranul Home si un nou set de optiuni pentru email.

Noul firmware poate fi instalat prin intermediul lui Nokia Software Updater (componenta a lui Nokia PC Suite) sau prin transfer over the air (OTA). Acesta se realizeaza prin tastarea combinatiei *#0000# in ecranul principal pentru a accesa optiunea "Device Manager" si apoi alegerea lui "Check for updates", din meniul Options.

Implementat pe acest firmware, un "email wizard" ("setup email", cunoscut si ca Gimlet) se pregateste sa devina o componenta standard a terminalelor Nokia S60. Ca si pe alte handseturi, veti avea de ales intre Nokia e-mail si Nokia Email Service (cunoscut si ca Nokia Messaging). Nokia e-mail ofera utilizatorului sansa de a alege conturi de tipul POP, IMAP si Mail for Exchange, setarile fiind generate automat, dupa introducerea adresei de email si a parolei.

Mai multe informatii despre acest upgrade de firmware aflati aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×