Meizu Blue Charm Note se dezvăluie Într-o primă fotografie hands on

Autor:  | Publicat în:  Meizu 513 ori
<b>Meizu Blue Charm Note se dezvăluie Într-o primă fotografie hands on</b>Deși teoretic mai sunt 5 zile până la lansare, surse din China au publicat o primă imagine cu misteriosul și accesibilul telefon Meizu Blue Charm Note. Acesta este un device dual SIM cu preț scăzut. &nbsp; Mai asistasem deja la câteva scăpări...

Deși teoretic mai sunt 5 zile până la lansare, surse din China au publicat o primă imagine cu misteriosul și accesibilul telefon Meizu Blue Charm Note. Acesta este un device dual SIM cu preț scăzut.

Mai asistasem deja la câteva scăpări legate de acest model, dar fără o imagine atât de clară, cu un model funcțional. El va fi un phablet de 5.5 inch, cu un procesor 64 bit MediaTek MT6752 la interior. Acesta e un chip octa core, iar terminalul va aduce și suport LTE, cel puțin pe unul dintre cele două SIM-uri ale sale. Remarcăm aici marginile subțiri ale ecranului, evident nu atât de subțiri precum cele de pe Meizu MX4 și MX4 Pro.

Hardware-ul acestui model include o cameră de 13 megapixeli în spate, iar designul ar putea fi unul unibody. Ne așteptăm și la 16 GB memorie internă, 1 sau 2 GB RAM și o cameră selfie de 5 megapixeli, plus slot microSD. La un preț în jurul a 150 de dolari sau mai puțin, acest device ar putea fi un hit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×