BlackBerry și-ar putea prezenta roadmap-ul de lansări pe 2015 În cadrul târgului MWC

483 ori
<b>BlackBerry și-ar putea prezenta roadmap-ul de lansări pe 2015 În cadrul târgului MWC</b>Cu un an 2014 în care au lansat două produse foarte atractive, și anume modelele Passport, respectiv Classic, compania canadiană BlackBerry dă semne că este pe cale să redevină din nou în prim-plan anul viitor. Prin intermediul unui zvon ajuns de...

Cu un an 2014 în care au lansat două produse foarte atractive, și anume modelele Passport, respectiv Classic, compania canadiană BlackBerry dă semne că este pe cale să redevină din nou în prim-plan anul viitor. Prin intermediul unui zvon ajuns de curând pe web, aflăm că John Chen, CEO BlackBerry plănuiește să dezvăluie roadmap-ul de lansări pe 2015 în cadrul MWC.

Deși nu se cunosc detalii despre viitoarele smartphone-uri ale companiei canadiene, mare parte dintre acestea sunt așteptate să aducă tastaturi qwerty, cât și panouri touchscreen, combinație pe care o avem anul acesta în cazul lui BlackBerry Passport.

De asemenea, rămâne de văzut și dacă BlackBerry va veni pe piață cu un produs diferit față de cele actuale prezente în portofoliu. în cazul în care nu ați văzut recenzia lui BlackBerry Passport, acest material text, cât și video poate fi regăsit chiar aici. Ați deținut până în acest moment un BlackBerry?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×