Produse evoMAG.ro

Tarifele de interconectare intre operatori vor scadea, la cererea ANc

Autor:  | Publicat în:  ANRCTI 1.355 ori
<b>Tarifele de interconectare intre operatori vor scadea, la cererea ANc</b>Dupa finalizarea unei analize de piata, ANC a concluzionat ca este cazul ca tarifele de interconectare ale Cosmote, Telemobil si RCS&RDS sa fie reduse, gradual, pentru a nu afecta profiturile companiilor. Intre timp aflam ca nivelul tarifelor de...

Dupa finalizarea unei analize de piata, ANC a concluzionat ca este cazul ca tarifele de interconectare ale Cosmote, Telemobil si RCS&RDS sa fie reduse, gradual, pentru a nu afecta profiturile companiilor.

Intre timp aflam ca nivelul tarifelor de interconectare maxime pe care le practica Orange si Vodafone va scadea incepand de la 1 ianuarie 2009 la 5.03 eurocenti. Trecand la Cosmote si Telemobil, cele 2 companii vor aplica de la 1 februarie 2009 un tarif maxim de interconectare de 6.4 eurocenti, urmand ca de la 1 ianuarie 2010 acesta sa fie de 5.67 eurocenti.

RCS&RDS va beneficia de un tarif maxim de interconectare de 7.21 eurocenti incepand cu 1 februarie 2009, urmat de unul de 6.4 eurocenti de la 1 ianuarie 2010. In viitor, ANC va stabili tarife simetrice pentru toti operatorii, folosindu-se un model de calcul elaborat anul viitor. In cadrul acestei initiative vor conta si diferentele intre resursele de spectru alocate operatorilor.

Mai multe detalii pe acest site.

Sursa: ANRCTI.ro

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×