Tarifele de interconectare intre operatori vor scadea, la cererea ANc

1.498 ori
<b>Tarifele de interconectare intre operatori vor scadea, la cererea ANc</b>Dupa finalizarea unei analize de piata, ANC a concluzionat ca este cazul ca tarifele de interconectare ale Cosmote, Telemobil si RCS&RDS sa fie reduse, gradual, pentru a nu afecta profiturile companiilor. Intre timp aflam ca nivelul tarifelor de...

Dupa finalizarea unei analize de piata, ANC a concluzionat ca este cazul ca tarifele de interconectare ale Cosmote, Telemobil si RCS&RDS sa fie reduse, gradual, pentru a nu afecta profiturile companiilor.

Intre timp aflam ca nivelul tarifelor de interconectare maxime pe care le practica Orange si Vodafone va scadea incepand de la 1 ianuarie 2009 la 5.03 eurocenti. Trecand la Cosmote si Telemobil, cele 2 companii vor aplica de la 1 februarie 2009 un tarif maxim de interconectare de 6.4 eurocenti, urmand ca de la 1 ianuarie 2010 acesta sa fie de 5.67 eurocenti.

RCS&RDS va beneficia de un tarif maxim de interconectare de 7.21 eurocenti incepand cu 1 februarie 2009, urmat de unul de 6.4 eurocenti de la 1 ianuarie 2010. In viitor, ANC va stabili tarife simetrice pentru toti operatorii, folosindu-se un model de calcul elaborat anul viitor. In cadrul acestei initiative vor conta si diferentele intre resursele de spectru alocate operatorilor.

Mai multe detalii pe acest site.

Sursa: ANRCTI.ro

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×