Meizu MX3 ajunge din nou pe web, de această dată cu noi detalii/imagini

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.674 ori
<b>Meizu MX3 ajunge din nou pe web, de această dată cu noi detalii/imagini</b>Cu câteva ore în urmă au ajuns pe web detalii despre Meizu MX3 prin intermediul unui mesaj pe Facebook și cu acea ocazie îi aflam specificațiile, iar acum avem și o imagine randata cu acest telefon. îl puteți admira mai jos: &nbsp; Meizu a pornit...

Cu câteva ore în urmă au ajuns pe web detalii despre Meizu MX3 prin intermediul unui mesaj pe Facebook și cu acea ocazie îi aflam specificațiile, iar acum avem și o imagine randata cu acest telefon. îl puteți admira mai jos:

Meizu a pornit la drum cu câțiva ani în urmă, drept o companie chineză care clona Apple iPhone și punea Android pe terminalul rezultat. De la ultima generație de telefon Meizu încoace firma s-a distanțat de statutul de companie care clonează și acum produce propriile handseturi originale. Unul dintre ele este și Meizu MX3, care vine cu un display de 5.1 inch, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și procesor Exynos 5410 Octa.

Telefoanele Meizu au de obicei standarde înalte de producție, dotări high end și costuri rezonabile. în plus, producătorul lor implementează o variantă personalizată de Android numită Flyme OS, care arata destul de bine. Nu mă surprinde să văd procesorul 8 core de la Samsung pe acest model, deoarece Meizu a mai folosit chipseturi Exynos până acum. Interesant e că handsetul pare a avea un ecran edge to edge aici și abia aștept să îl vedem în varianta reală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×