Meizu MX4 Pro primește noi teasere, care fac aluzie la scanner de amprente și ecran cu rezoluție ridicată; Iată și detalii despre preț!

Autor:  | Publicat în:  Meizu 569 ori
<b>Meizu MX4 Pro primește noi teasere, care fac aluzie la scanner de amprente și ecran cu rezoluție ridicată; Iată și detalii despre preț!</b>Se pare că peste doar câteva ore telefonul Meizu MX4 Pro va fi lansat oficial, iar până atunci putem arunca o privire asupra unei noi serii de teasere legate de acest telefon. în plus, am aflat și un posibil preț pentru acest device. &nbsp; Noul...

Se pare că peste doar câteva ore telefonul Meizu MX4 Pro va fi lansat oficial, iar până atunci putem arunca o privire asupra unei noi serii de teasere legate de acest telefon. în plus, am aflat și un posibil preț pentru acest device.

Noul venit ar urma să coste 522 dolari, iar teaserele fac aluzie la faptul că se poate o securitate mai bună decât parolele, deci vom avea un scanner de amprente la bord. în plus, e menționat și un procesor mai bun decât cel de pe Meizu MX4 și un ecran mai bun decât unul Full HD. Terminalul va integra scannerul de amprente în zona butonului Home dreptunghiular, pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus.

Meizu MX4 Pro - scanner de amprente

întregul concept al teaserelor de aici este "Think Higher", astfel că ni se dau exemple de camere de 13 MP și ecrane Full HD, tocmai pentru a compara acest model cu alte flagshipuri și a ne arăta că e mai bun. Din câte știm până acum, Meizu MX4 Pro va avea un display de 5.5 inch, cu rezoluție de 2560 x 1536 pixeli, un procesor Samsung Exynos 5430 octa core, 3 GB RAM și o cameră de 20.7 megapixeli. Va exista și o versiune de 32 GB cu preț de 570 de dolari. Vă reamintesc că Meizu tocmai și-a deschis un magazin online în Germania!

Meizu MX4 Pro teaser

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×