Meizu Pro 5 fotografiat în imagini neclare, care îi scot în evidenţă ecranul 2.5D

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.162 ori
<b>Meizu Pro 5 fotografiat în imagini neclare, care îi scot în evidenţă ecranul 2.5D</b>Meizu Pro 5 va fi prezentat de producătorul chinez pe 23 septembrie, iar terminalul va aduce pe l&acirc;ngă un nou logo şi branding Meizu şi un ecran curbat 2.5D. P&acirc;nă acum am văzut mai multe imagini cu ambalajul acestui handset dec&acirc;t cu...

Meizu Pro 5 va fi prezentat de producătorul chinez pe 23 septembrie, iar terminalul va aduce pe lângă un nou logo şi branding Meizu şi un ecran curbat 2.5D. Până acum am văzut mai multe imagini cu ambalajul acestui handset decât cu el, dar azi descoperim şi 3 cadre hands on.

Ele sunt cam neclare, dar confirma prezenţa unui display cu muchii uşor curbate la bord, plus Android 5.0 cu Flyme OS aplicat peste. Conform zvonurilor precedente, terminalul ar urma să vină cu un procesor Samsung Exynos 7420 la bord, 4 GB RAM, 32 GB stocare şi o cameră principală de 21 MP. În fata va avea o cameră de 5 MP, iar dotările sale îl fac un rival solid pentru modele că Galaxy Note 5 sau terminalele LeTV high end de exemplu.

Meizu Pro 5 fotografiat în imagini neclare, care îi scot în evidenţă ecranul 2.5D

Din câte ştim, Meizu Pro 5 va avea o carcasă unibody din aluminiu, cu o cameră care iese puţin în relief şi muchii rotunjite. La bord se va afla un ecran Full HD de 5.7 inch, semn că nu doar Huawei nu crede în Quad HD, ci şi alţi producători chinezi. Vedem că există şi un buton Home cu scanner de amprente sub ecran.

Meizu Pro 5 fotografiat în imagini neclare, care îi scot în evidenţă ecranul 2.5D

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×