Meizu raspunde lansarii iPhone... oferind imagini cu M8

Autor:  | Publicat în:  Meizu 2.769 ori
<b>Meizu raspunde lansarii iPhone... oferind imagini cu M8</b>Practic nimic nu s-a schimbat la "clona" lui iPhone, Meizu MiniOne M8, in afara de cateva mici retusari la capitolul design. Iata-l pe "fratele geaman" al telefonului lansat de Apple cu 2 zile in urma: Nu cunoastem inca o data oficiala de lansare a...

Practic nimic nu s-a schimbat la "clona" lui iPhone, Meizu MiniOne M8, in afara de cateva mici retusari la capitolul design. Iata-l pe "fratele geaman" al telefonului lansat de Apple cu 2 zile in urma:

Nu cunoastem inca o data oficiala de lansare a acestui terminal sau daca M8 se va lansa pana la aparitia noii versiuni de iPhone, dar e posibil sa avem de-a face cu un gadget destinat strict pietei asiatice. Meizu MiniOne M8 va fi un terminal 3G, suportand conectivitate HSDPA si WiFi si oferind un enorm spatiu de stocare de 16GB, memorie flash. Toate acestea vor capata o forma reala in 2008, data la care se presupune ca telefonul va fi disponibil pe piata.

Frustrant pentru blogurile si site-urile de specialitate este faptul ca producatorii nu se obosesc sa dea presei un comunicat decent, intr-o limba de circulatie internationala. Lucrurile sunt ok pentru redactorii care stiu chineza, dar restul? Pana la momentul lansarii oficiale ne vom multumi cu acest set de poze, comparand involuntar terminalul cu iPhone din cauza designului atat de similar si a display-ului de tip touchscreen care aduce foarte mult cu un concept Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×