Meizu updateaza interfata clonei iPhone

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.511 ori
<b>Meizu updateaza interfata clonei iPhone</b>In vreme ce Vestul asteapta lansarea lui iPhone 3G, Orientul indepartat lucreaza in continuare la aproape legendarul Meizu M8, de data aceasta fiindu-ne prezentata o imbunatatire a interfatei sale. Cel mai nou update al celebrei clone de iPhone ne...

In vreme ce Vestul asteapta lansarea lui iPhone 3G, Orientul indepartat lucreaza in continuare la aproape legendarul Meizu M8, de data aceasta fiindu-ne prezentata o imbunatatire a interfatei sale.

Cel mai nou update al celebrei clone de iPhone ne prezinta o interfata imbunatatita si mai aratoasa, daca nu chiar mai intuitiva. Animatiile iconurilor si interfata familiara ar putea face din Meizu M8 un hit, iar modificarile sunt datorate companiei Eico Design. Animatiile stralucitoare si indicatoare gen LED sunt la ordinea zilei in aceasta noua versiune, anuntand faptul ca ati ratat un apel sau ca ati primit un mesaj. Evident, orice imbunatatire este inutila cata vreme telefonul nu ajunge pe piata.

Deja Meizu M8 va fi depasit de iPhone, la capitolul specificatii, astfel ca producatorul sau ar trebui sa faca niste ajustari de ultim moment, sau sa pregateasca o noua versiune a terminalului. In primul rand speram ca s-a mai lucrat la software, de vreme ce acesta era plin de buguri, atunci cand l-am vazut in actiune la CeBIT 2008.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×