A Început numărătoarea inversă! Carcase iPhone 5 sosesc În magazinele AT&T!

1.484 ori
<b>A Început numărătoarea inversă! Carcase iPhone 5 sosesc În magazinele AT&T!</b>Acum că am intrat în luna octombrie, a început și numărătoarea inversă până la data de 4 octombrie, când Apple va prezenta oficial noul său iPhone. Fie că se va numi iPhone 5 sau iPhone 4S, noul terminal a stârnit deja interesul atât celor...

Acum că am intrat în luna octombrie, a început și numărătoarea inversă până la data de 4 octombrie, când Apple va prezenta oficial noul său iPhone. Fie că se va numi iPhone 5 sau iPhone 4S, noul terminal a stârnit deja interesul atât celor pasionați de tehnologie, cât și jurnaliștilor din domeniu. De aceea, următoarele zile vor fi dedicate urmăririi fiecărei mișcări a Apple și partenerilor săi.

Astăzi aflăm că au început deja să sosească la reprezentanțele operatorului american AT&T carcasele pentru iPhone 5. Marți este ziua cea mare, deci acesta este un weekend important pentru toată lumea, dar nu atât de important ca și cel care va precede lansarea în magazin a handsetului. Vă reamintim că recent cei del a Case-Mate au postat o pagină de produse și anume carcase pentru iPhone 5 pe web, dar apoi au dat jos pagina rapid.

Vă reamintesc de Case-Mate, deoarece imaginea de mai sus prezintă o carcasă din silicon care seamănă foarte mult cu cea a retailerului online. Observăm că accest accesoriu este mai subțire decât o carcasă normală pentru iPhone 4 și că butonul pentru trecerea în mod silențios este în partea opusă. Un indiciu destul de serios este faptul că pe ambalajul acestui produs scrie clar "iPhone 5".

Timpul va trece atât de greu până pe 4 octombrie...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×