Mesajele obscene au devenit o problema serioasa in randul copiilor

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.033 ori
<b>Mesajele obscene au devenit o problema serioasa in randul copiilor</b>Fenomenul grav cu numele de "sexting" capata tot mai mult amploare, pe masura ce tot mai multi adolescenti, sau chiar copii isi trimit imagini explicite pe telefonul mobil. Psihologii din Palm Beach Gardens, SUA explica parintilor faptul ca inainte de a...

Fenomenul grav cu numele de "sexting" capata tot mai mult amploare, pe masura ce tot mai multi adolescenti, sau chiar copii isi trimit imagini explicite pe telefonul mobil.

Psihologii din Palm Beach Gardens, SUA explica parintilor faptul ca inainte de a cumpara copilului un telefon mobil, acesta trebuie educat in privinta folosirii acestuia. Au existat chiar sugestii ca anumite categorii de varsta sa nu beneficieze de telefoane mobile cu camera, sau doar de unele care suporta control parental. Altminteri, psihologii sugereaza parintilor clasica "verificare" a handsetului odraslei.

Un alt expert recomanda ca juniorul sa nu doarma in aceeasi camera cu telefon mobil, deoarece fenomenul "sexting" este mai accentuat noaptea, cand unii adolescenti isi fac si trimit poze explicite. Evident, exista si optiunea softurilor specializate, printre care si My Mobile Watchdog, care permite parintilor sa monitorizeze mesajele si imaginile trimise sau primite de copilul lor.

[Via: Wpbf.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×