Presul stil "deblocarea ecranului de iPhone", ultimul racnet pentru fanii Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.531 ori
<b>Presul stil "deblocarea ecranului de iPhone", ultimul racnet pentru fanii Apple</b>Daca sunteti fani Apple si v-ati saturat de clasicul pres cu "Welcome" scris pe el, ati putea achizitiona modelul de mai jos, la pretul de doar 50 de dolari. Inca o dovada a succesului lui iPhone o reprezinta aceste produse, de la costumele de Halloween...

Daca sunteti fani Apple si v-ati saturat de clasicul pres cu "Welcome" scris pe el, ati putea achizitiona modelul de mai jos, la pretul de doar 50 de dolari.

Inca o dovada a succesului lui iPhone o reprezinta aceste produse, de la costumele de Halloween in forma de iPhone, la prajituri in forma handsetului Apple si acum si acest pres. Ce sa mai spunem de tot soiul de accesorii vestimentare, care "se joaca" atat cu logo-ul Apple, cat si cu lookul telefonului produs de acestia.

E interesant faptul ca nici un alt produs Apple nu a fost atat de indragit de public incat sa fie "portat" si in alte domenii, nici macar faimosul iPod. Acum ca iPhone a devenit si telecomanda universala, consola portabila si unealta de blogging, ar trebui sa presupunem ca aceasta este platforma mobila a viitorului?

[Via: Since1984.cn]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×