Mesajele subliminale ale Apple din prezentarea lui iPad (Video)

1.388 ori
<b>Mesajele subliminale ale Apple din prezentarea lui iPad (Video)</b>"Fenomenal", "grozav", "magic", "super"... sunt doar cateva din adjectivele asociate lui Apple iPad, dupa cum puteti vedea si in prezentarea de mai jos. Aceasta metoda amuzanta de a rezuma keynote-ul lui Steve Jobs arata cat de mult isi iubesc cei de la...

"Fenomenal", "grozav", "magic", "super"... sunt doar cateva din adjectivele asociate lui Apple iPad, dupa cum puteti vedea si in prezentarea de mai jos. Aceasta metoda amuzanta de a rezuma keynote-ul lui Steve Jobs arata cat de mult isi iubesc cei de la Apple produsele, dar si in ce fel opereaza ei asupra mintii publicului:

La un moment dat, abundenta de "grozav" si "fenomenal" ti se intipareste in creier si macar 20% dintre cei din sala ajung sa creada ca produsul este cu adevarat fenomenal. La o audienta globala a acestui discurs de cateva milioane de persoane, 20% (sau mai mult) reprezinta destul pentru Apple cat sa isi vanda stocul initial de produse.

Apoi vor cumpara un iPad si cei care vor sa fie cool, cei care nu au ce face cu banii, cei care au deja un iPhone si sunt obsedati de el si doresc mai mult sau... Apple fanboys.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×