Metatrend prezinta o interfata 3D originala, perfecta pentru touchscreen-uri 3D

1.356 ori
<b>Metatrend prezinta o interfata 3D originala, perfecta pentru touchscreen-uri 3D</b>Dupa ce i-am vazut zilele trecute pe cei de la Samsung scapand pe web primele imagini cu un telefon cu ecran 3D, iata ca descoperim o companie pe numele de Metatrend, care are o idee de interfata mobila foarte originala. Aceasta este destinata ecranelor...

Dupa ce i-am vazut zilele trecute pe cei de la Samsung scapand pe web primele imagini cu un telefon cu ecran 3D, iata ca descoperim o companie pe numele de Metatrend, care are o idee de interfata mobila foarte originala. Aceasta este destinata ecranelor touch 3D si se bazeaza pe "control touch stereoscopic".

Metatrend ofera o modalitate alternativa de control pentru smartphone-uri, prin intermediul acestei noi tehnologii. Astfel, utilizatorul unui telefon precum cel din imaginea de mai sus, va fosi un cub 3D multitouch drept punct central al interfatei terminalului. Noile modele de telefoane vor veni dotate si cu un touchpad in partea din spate, care va functiona in tandem cu touchscreen-ul frontal.

Interfata 3D Metatrend

In acest mod, utilizatorul isi va folosi toate degetele in navigarea si controlul handsetului, atat cele de pe display-ul touch, cat si cele pe care le va pune pe partea din spate a terminalului. Feedback-ul haptic este si el suportat de noua interfata, prin intermediul unei tehnologii marca Samsung. Copy/paste al unui bloc de text si o metoda de scroll foarte comoda sunt alte 2 atuuri ale UI-ului 3D.

Interfata 3D Metatrend

Pe cand si un telefon real cu aceasta tehnologie? Mai multe detalii aflati de la Metatrend.

Interfata 3D Metatrend

Interfata 3D Metatrend

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×