Mic pentru o tabletă, mare pentru un telefon, HTC Holiday e primul smartphone HTC al cărui dispay e dimensionat la 4,5 inchi!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.193 ori
<b>Mic pentru o tabletă, mare pentru un telefon, HTC Holiday e primul smartphone HTC al cărui dispay e dimensionat la 4,5 inchi!</b>La granița dintre telefon și tabletă, HTC Holiday va fi cel mai mare smartphone fabricat vreodată de către un producător. După ce HTC a ieșit pe piață cu primul handset al cărui ecran a fost dimensionat la 4,3 inchi, azi aflăm prin intermediul...

La granița dintre telefon și tabletă, HTC Holiday va fi cel mai mare smartphone fabricat vreodată de către producătorul din Taiwan. După ce HTC a ieșit pe piață cu primul handset al cărui ecran a fost dimensionat la 4,3 inchi, azi aflăm prin intermediul Engadget că taiwanezii se pregătesc de încă o lansare extremă, un smartphone cu display de 4,5 inchi!

Cei de la 911sniper sursa inițială a acestei știri, afirmă că displayul noului HTC va fi de tip qHD (la fel ca a lui Senstation) la o rezoluție de 960 x 540 pixeli. Mai aflăm că telefonul vine cu un procesor dual-core Qualcomm MSM8660 de 1,2 GHz, 1GB RAM, camera de 8 megapixeli și ultima versiune de Android, adică 2.3.4 Gingerbread.

Terminalul va fi pus în comerț de către operatorul american AT&T la o data încă necunoscută, dar speculând pe seama denumirii acestui handset, gândul ne duce la perioada sărbătorilor de iarnă. Rămâne să vedem dacă avem sau nu dreptate.

Update: Samsung Infuse 4G e primul telefon cu display de 4,5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×