Micro-Phone, un mini telefon care Încape În orice buzunar, mic cât o carte de credit

Autor:  | Publicat în:  IndieGogo 1.905 ori
<b>Micro-Phone, un mini telefon care Încape În orice buzunar, mic cât o carte de credit</b>IndieGogo este un fel de Kickstarter, un loc unde companii și persoane din toată lumea își postează invențiile și produsele și solicită finanțare pentru ele. Printre aceste proiecte l-am găsit și pe Micro-Phone, un micro telefon de buzunar....

IndieGogo este un fel de Kickstarter, un loc unde companii și persoane din toată lumea își postează invențiile și produsele și solicită finanțare pentru ele. Printre aceste proiecte l-am găsit și pe Micro-Phone, un micro telefon de buzunar.

Handsetul este cam la fel de mic ca o carte de credit și măsoară 5.5 mm în grosime, cântărind mai puțin de 40 de grame. Micro-Phone vine cu un mecanism de localizare opțional, folosit pentru a detecta poziția unei persoane pe hartă. Astfel, dacă vreți să știți că bunicul său copilul este teafăr, veți putea folosi acest accesoriu pentru a le afla poziția. Compania din spatele acestui proiect a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru a ajunge la produsul final.

Micro-Phone, un mini telefon care Încape În orice buzunar, mic cât o carte de credit

După cum vedem pe IndieGogo proiectul este deja realitate practic, deoarece suma ținta era de 50.000 de dolari și a fost atinsă și depășită chiar, ajungându-se la 58.000 de dolari. Cei care plătesc 39 de dolari primesc un telefon în versiunea de bază, cu o carcasă din silicon și cablu microUSB la pachet. Cei care plătesc 49 de dolari au opțiunea de a alege telefonul pe alb sau negru, plus că îl vor primi mai devreme decât restul, în august.

Există și posibilitatea de a cumpăra telefoanele la pachet, 10 modele costând 600 de dolari și sosind la pachet cu Locator, sistemul pentru localizarea pe hartă. Să fie acesta telefonul ideal pentru bătrâni și copii mici?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×