Total Recoil review: un joc exploziv și amuzant, cu repetitivitate care nu deranjează (Video)

1.414 ori
<b>Total Recoil review: un joc exploziv și amuzant, cu repetitivitate care nu deranjează (Video)</b>Se întâmplă destul de rar să găsești un joc cu adevărat atractiv și gratuit, mai ales vara, în perioada lansărilor de mari titluri care costă bani grei. Cei de la Thumbstar Games au făcut o treabă foarte bună cu Total Recoil, titlul pe care...

Se întâmplă destul de rar să găsești un joc cu adevărat atractiv și gratuit, mai ales vara, în perioada lansărilor de mari titluri care costă bani grei. Cei de la Thumbstar Games au făcut o treabă foarte bună cu Total Recoil, titlul pe care îl vedeți testat mai jos, pe tableta ASUS FonePad.

Acest joc este disponibil gratuit și ocupa doar 36 MB. Avem de-a face cu un dual stick shooter care va permite să distrugeți și detonați totul în jurul vostru, obținând bani de aur în urma obiectelor distruse. Cu acești bani vă puteți cumpăra arme noi, fie că e vorba de lansatoare de rachete, lansatoare de flăcări, mitraliere și alte unelte de ditrugere. Veți putea face și upgrade-uri armelor și cumpăra Killstreaks, care sunt atacuri speciale obținute după ce omorâți simultan mai mulți inamici (streak).

Total Recoil review

Veți porni ca un soldat banal, apoi veți urca în grad pe măsură ce avansați în misiuni. Acestea au loc fie pe platforme petroliere, fie în junglă și la finalul fiecărui nivel aveți și un boss de înfruntat. Puteți chema atacuri aeriene, plasa turete pe harta sau chema tancuri. E nevoie de puțină strategie și de multă viteză de reacție în acest titlu, care de la noi primește nota 9 din 10. îl descărcați de aici.

  • Prețul tabletei îl puteți afla aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×