Produse evoMAG.ro

LG anunta telefonul Windows Mobile GM730, cu interfata S-Class

Autor:  | Publicat în:  LG 2.649 ori
<b>LG anunta telefonul Windows Mobile GM730, cu interfata S-Class</b>Desi suna mai degraba a masina, S-Class este cea mai noua interfata pe care LG a implementat-o pe noile sale telefoane cu touchscreen. Printre acestea se numara si modelul GM730, prezent in imaginea de mai jos: Terminalul foloseste interfata 3D anterior...

Desi suna mai degraba a masina, S-Class este cea mai noua interfata pe care LG a implementat-o pe noile sale telefoane cu touchscreen. Printre acestea se numara si modelul GM730, prezent in imaginea de mai jos:

Terminalul foloseste interfata 3D anterior mentionata, plus Windows Mobile si suporta conectivitate HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 2 Mbps, quadband EDGE. Printre specificatiile sale se numara si Internet Explorer Mobile 6.0 si o carcasa cu o grosime de doar 11.9mm. Inca o data, LG a uitat de americani, alegand sa nu suporte conectivitate 3G in benzi de 900/2100 MHz.

Restul clientilor vor putea achizitiona terminalul in prima jumatate a acestui an, pentru a face cunostiinta cu noua interfata S-Class 3D, pe care v-am prezentat-o in actiune in articole anterioare.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×