LG anunta telefonul Windows Mobile GM730, cu interfata S-Class

Autor:  | Publicat în:  LG 2.759 ori
<b>LG anunta telefonul Windows Mobile GM730, cu interfata S-Class</b>Desi suna mai degraba a masina, S-Class este cea mai noua interfata pe care LG a implementat-o pe noile sale telefoane cu touchscreen. Printre acestea se numara si modelul GM730, prezent in imaginea de mai jos: Terminalul foloseste interfata 3D anterior...

Desi suna mai degraba a masina, S-Class este cea mai noua interfata pe care LG a implementat-o pe noile sale telefoane cu touchscreen. Printre acestea se numara si modelul GM730, prezent in imaginea de mai jos:

Terminalul foloseste interfata 3D anterior mentionata, plus Windows Mobile si suporta conectivitate HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 2 Mbps, quadband EDGE. Printre specificatiile sale se numara si Internet Explorer Mobile 6.0 si o carcasa cu o grosime de doar 11.9mm. Inca o data, LG a uitat de americani, alegand sa nu suporte conectivitate 3G in benzi de 900/2100 MHz.

Restul clientilor vor putea achizitiona terminalul in prima jumatate a acestui an, pentru a face cunostiinta cu noua interfata S-Class 3D, pe care v-am prezentat-o in actiune in articole anterioare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×