Microsoft aduce aplicațiile Movie Moments, respectiv Reading List și pentru platforma Windows Phone 8.1

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 583 ori
<b>Microsoft aduce aplicațiile Movie Moments, respectiv Reading List și pentru platforma Windows Phone 8.1</b>Recent, cei de la Microsoft au anunțat introducerea a două noi aplicații pentru platforma Windows Phone 8.1, aplicații ce se regăseau până în acest moment doar pentru versiunea desktop Windows 8.1. Cele două aplicații nou-introduse se numesc...

Recent, cei de la Microsoft au anunțat introducerea a două noi aplicații pentru platforma Windows Phone 8.1, aplicații ce se regăseau până în acest moment doar pentru versiunea desktop Windows 8.1. Cele două aplicații nou-introduse se numesc Movie Moments, respectiv Reading List.

în timp ce aplicația Movie Moments este un simplu editor video prin care putem crea materiale video de până la 1 minut, pe care mai apoi să le împărtășim cu prietenii, aplicația Reading List este un pic mai interesantă datorită faptului că aduce sincronizare de conținut între platforma mobilă și platforma desktop, un soi de Pocket - dacă vreți.

Astfel, vom putea păstra link-uri sau conținut din cadrul aplicațiilor într-un mod foarte simplu și ușor. Spre deosebire de aplicația pentru desktop, aceasta aduce și posibilitatea de filtrare și sortare a articolelor în diverse categorii. Ambele aplicații pot fi descărcate începând de astăzi din magazinul de aplicații Windows Phone Store.

Download:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×