Sony Ericsson prezice un viitor negru pentru vanzarile de telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.100 ori
<b>Sony Ericsson prezice un viitor negru pentru vanzarile de telefoane mobile</b>Sony Ericsson a readus in discutie problema scaderii cererii pe piata telefoniei mobile, afirma Reuters, dupa ce producatorul de handseturi aflat pe locul 4 la nivel mondial a anuntat ca in acest trimestru nu va vinde nici jumatate din terminalele vandute...

Sony Ericsson a readus in discutie problema scaderii cererii pe piata telefoniei mobile, afirma Reuters, dupa ce producatorul de handseturi aflat pe locul 4 la nivel mondial a anuntat ca in acest trimestru nu va vinde nici jumatate din terminalele vandute in cel precedent.
Si Palm a anuntat vanzari scazute pentru acest trimestru, iar aceste vesti au determinat scaderi drastice ale valorii actiunilor Sony Ericsson si Nokia. SE afirma ca se asteapta sa vanda doar 14 milioane de telefoane in intervalul ianuarie-martie, din cauza cererii scazute si a retailerilor care si-au scazut stocurile.

Analistii chestionati de Reuters in ianuarie au prezis un numar de 15.5 pana la 21.8 milioane de handseturi vandute de Sony Ericsson in aceasta perioada. Intre timp Palm anuntat cu 70% mai putin profit in trimestrul decembrie-februarie, in comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent.

Piata telefoniei a intrat intr-un an "negru", din cauza crizei economice si a faptului ca publicul evita sa mai cheltuiasca atat de mult pe handseturi, in vreme ce retailerii isi golesc stocurile ramase de la Craciun.

Via: [Reuters.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×