Producătorul de huse și carcase Verus reconfirma veridicitatea imaginilor cu Samsung Galaxy S6

1.871 ori
<b>Producătorul de huse și carcase Verus reconfirma veridicitatea imaginilor cu Samsung Galaxy S6</b>înainte să vedem rama metalică a lui Galaxy S6 sau randari profesioniste ale sale, producătorul de huse pentru telefoane Verus a publicat o serie de imagini cu acest handset, în viziunea sa. Toate publicațiile le-au preluat randarile, unele mai...

înainte să vedem rama metalică a lui Galaxy S6 sau randari profesioniste ale sale, producătorul de huse pentru telefoane Verus a publicat o serie de imagini cu acest handset, în viziunea sa. Toate publicațiile le-au preluat randarile, unele mai suspicioase altele mai credule, iar astăzi producătorul de huse ia din nou cuvântul.

El afirmă că imaginile în cauză sunt randari create întocmai după designul lui Samsung Galaxy S6. Firma e 100% sigura că acestea vor fi dimensiunile noului flagship, detaliile fiind obținute de la surse din Coreea de Sud. și rivalul Spigen, care are propriile huse face asigurări de același gen și are randari proprii. Ce ramarcam din imagini e amplasarea laterală a blitzului LED și senzorului de puls față de cameră, butoane separate de volum și lipsa difuzorului din spate.

Acesta va fi plasat în zona inferioară, iar imaginile par a indica și că vom primi o cameră principală puțin ieșită în relief. Aparent, aceasta a fost integrată astfel datorită grosimii scăzute a handsetului, de doar 7.19 mm. Intre timp cei de la Verus au mai făcut publice câteva randari cu Galaxy S6, publicate de Phone Arena. Le puteți admira aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×