Raspunsul Verizon la iPhone: Flexibilitate si optiuni

1.151 ori
<b>Raspunsul Verizon la iPhone: Flexibilitate si optiuni</b>Jim Cramer de la emisiunea TV populara "Mad Money" din State, crede ca Ivan Seidenberg, CEO la Verizon nu are marfa care trebuie. Conform site-ului web, TheStreet.com, in acest program, Cramer a declarat: "Seidenberg ar trebui sa duca Verizon mai sus si...

Jim Cramer de la emisiunea TV populara "Mad Money" din State, crede ca Ivan Seidenberg, CEO la Verizon nu are marfa care trebuie. Conform site-ului web, TheStreet.com, in acest program, Cramer a declarat: "Seidenberg ar trebui sa duca Verizon mai sus si ca merita sa fie incurajat."

Cand Cramer l-a intrebat pe Seidenberg despre impactul iPhone asupra Verizon, atunci s-au ajuns la detaliile interesante. In acest caz, Seidenberg a inceput sa sustina flexibiliatea Verizon, reteaua lor complexa si gama larga de alegeri ca motive principale de raspuns la competitia AT&T si Apple iPhone.

Seidenberg a declarat ca iPhone va face mult zgomot si agitatie in industrie. El crede ca oamenii se vor duce in magazinele Apple si AT&T dupa care vor compara produsul cu oferta Verizon.

Desi cred ca Verizon are o retea mai avansata si o mai mare flexibilitate, in nici un caz oamenii nu vor sta sa compare optiunile intre Verizon si AT&T. De ce? In mare parte datorita faptului ca persoanele interesate de iPhone sunt foarte influentabili de agitatia din industrie. Iar in acest moment, daca cineva are norocul sa poata cumpara iPhone, nu isi va permite luxul sa stea sa cantareasca si celelalte optiuni. Seidenberg vorbeste de oamenii cu simt practic, nu de cei care vor sa fie in pas cu moda.

 "Problema noastra este ca atunci cand clientii vor fi interesati, ei vor dori flexibilitate si o gama mare de optiuni." Seidenber a declarat ca Verizon le poate oferi acest lucru. In plus , desi CEO-ul nu subestimeaza iPhone-ul, el este convins ca pana la urma clientii vor deveni constienti de varietatea de produse oferite de Verizon.

Cu toate astea, cererea pentru iPhone va ramane mare, iar vanzarile initiale vor defini succesul iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×