Microsoft lucrează la propriul telefon Windows Phone, conform analiștilor

1.504 ori
<b>Microsoft lucrează la propriul telefon Windows Phone, conform analiștilor</b>După ce Microsoft a prezentat la începutul acestei săptămâni o tabletă dezvoltată in-house și anume Surface Tablet, acum se pare că gigantul din Redmond ar lucra și la propriul său telefon. Nu e prima oară când Microsoft se aventurează pe...

După ce Microsoft a prezentat la începutul acestei săptămâni o tabletă dezvoltată in-house și anume Surface Tablet, acum se pare că gigantul din Redmond ar lucra și la propriul său telefon. Nu e prima oară când Microsoft se aventurează pe acest "teren minat", deoarece ei au mai produs și telefoanele Kin, care au fost un eșec răsunător.

în această săptămână Microsoft a prezentat atât tableta Surface, cât și Windows Phone 8, iar noul sistem mobil de operare ar putea sosi la toamnă împreună cu un nou terminal mobil produs de MS. Sunt curios cine va fi producătorul real al hardware-ului, deși Nokia probabil că are prioritate la acest capitol. Analistul Rich Sherlund de la Nomura citează surse apropiate de companie americană, care afirmă că MS negociază cu un producător pentru realizarea propriului telefon WP8.

în acest mod creatorul lui Windows Phone ar putea avea propriul terminal "Nexus", după modelul Google, un model care să primească primul actualizările WP și care să beneficieze de cel mai modern hardware. Să vedem dacă Microsoft va găsi și o metodă eficientă de vânzare a acestui smartphone, deoarece Google de exemplu a vândut unele modele Nexus prin propriul canal oficial și abia după prin retaileri. Există oare vreo șansă ca producătorul hardware să fie altcineva decât Nokia?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×