Microsoft lucrează la propriul telefon Windows Phone, conform analiștilor

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.438 ori
<b>Microsoft lucrează la propriul telefon Windows Phone, conform analiștilor</b>După ce Microsoft a prezentat la începutul acestei săptămâni o tabletă dezvoltată in-house și anume Surface Tablet, acum se pare că gigantul din Redmond ar lucra și la propriul său telefon. Nu e prima oară când Microsoft se aventurează pe...

După ce Microsoft a prezentat la începutul acestei săptămâni o tabletă dezvoltată in-house și anume Surface Tablet, acum se pare că gigantul din Redmond ar lucra și la propriul său telefon. Nu e prima oară când Microsoft se aventurează pe acest "teren minat", deoarece ei au mai produs și telefoanele Kin, care au fost un eșec răsunător.

în această săptămână Microsoft a prezentat atât tableta Surface, cât și Windows Phone 8, iar noul sistem mobil de operare ar putea sosi la toamnă împreună cu un nou terminal mobil produs de MS. Sunt curios cine va fi producătorul real al hardware-ului, deși Nokia probabil că are prioritate la acest capitol. Analistul Rich Sherlund de la Nomura citează surse apropiate de companie americană, care afirmă că MS negociază cu un producător pentru realizarea propriului telefon WP8.

în acest mod creatorul lui Windows Phone ar putea avea propriul terminal "Nexus", după modelul Google, un model care să primească primul actualizările WP și care să beneficieze de cel mai modern hardware. Să vedem dacă Microsoft va găsi și o metodă eficientă de vânzare a acestui smartphone, deoarece Google de exemplu a vândut unele modele Nexus prin propriul canal oficial și abia după prin retaileri. Există oare vreo șansă ca producătorul hardware să fie altcineva decât Nokia?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×