Detalii despre Windows Phone 7.8 pe Nokia Lumia 900

1.510 ori
<b>Detalii despre Windows Phone 7.8 pe Nokia Lumia 900</b>A fost prezentat Windows Phone 8 în urmă cu două zile, dar acesta nu va sosi sub formă de update software pe telefoanele lansate până acum cu Windows Phone 7 & 7.5. în primul rând este vorba de hardware-ul care nu va suporta WP8 care-i optimizat...

A fost prezentat Windows Phone 8 în urmă cu două zile, dar acesta nu va sosi sub formă de update software pe telefoanele lansate până acum cu Windows Phone 7 & 7.5. în primul rând este vorba de hardware-ul care nu va suporta WP8 care-i optimizat pentru telefoane multi-core, cere mai multă putere de procesare de la un smartphone.

Vă dați seama că nu-i tocmai ok pentru un client ce a cumpărat Nokia Lumia 900, care în aceste zile a sosit și la Mobilissimo.ro via quickmobile.ro. Microsoft a gândit Windows Phone 7.8 care ar fi așteptat a fi lansat până la sfârșitul lui iulie 2012.

Să vedem ce aduce nou Windows Phone 7.8 pe telefoanele Lumia și în special pe Lumia 900:

1. Ecranul de start mai flexibil ce va permite redimensionarea interfeței, acele așa-numite hub-uri și tile-uri care-și iau conținut și-l afișează direct în ecranul de start.

2. Camera Share - un nou mod denumit Smart Group Shot care permite să faci mai multe fotografii unui grup și să alegi cea mai bună expresie a feței pentru fiecare membru al grupului astfel încât la final să obții o fotografie perfectă. Ar mai fi de amintit: Panorama Mode, self-timer, mod Action Shot pentru imaginile în mișcare.

3. Contact Share - se referă la posibilitatea de a face schimb de date la un contact din memorie via SMS sau mail.

4. Counters - calculează traficul de date, numărul de minute consumat și contorizează numărul de mesaje. Se poate stabili și o limită.

5. PlayTo - share de conținut via DLNA între smartphone și un HDTV compatibil sau un Blu-ray player, etc.

6. Zynga Games - două jocuri vor sosi pe seria Lumia cu 2 luni înainte de a fi available în Windows Marketplace. Sunt două titluri celebre: Words with friends și Draw Something.

O parte dintre acestea vor fi disponibile din 22 iunie sau din iulie 2012. Revenim cu detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×