Detalii despre Windows Phone 7.8 pe Nokia Lumia 900

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.491 ori
<b>Detalii despre Windows Phone 7.8 pe Nokia Lumia 900</b>A fost prezentat Windows Phone 8 în urmă cu două zile, dar acesta nu va sosi sub formă de update software pe telefoanele lansate până acum cu Windows Phone 7 & 7.5. în primul rând este vorba de hardware-ul care nu va suporta WP8 care-i optimizat...

A fost prezentat Windows Phone 8 în urmă cu două zile, dar acesta nu va sosi sub formă de update software pe telefoanele lansate până acum cu Windows Phone 7 & 7.5. în primul rând este vorba de hardware-ul care nu va suporta WP8 care-i optimizat pentru telefoane multi-core, cere mai multă putere de procesare de la un smartphone.

Vă dați seama că nu-i tocmai ok pentru un client ce a cumpărat Nokia Lumia 900, care în aceste zile a sosit și la Mobilissimo.ro via quickmobile.ro. Microsoft a gândit Windows Phone 7.8 care ar fi așteptat a fi lansat până la sfârșitul lui iulie 2012.

Să vedem ce aduce nou Windows Phone 7.8 pe telefoanele Lumia și în special pe Lumia 900:

1. Ecranul de start mai flexibil ce va permite redimensionarea interfeței, acele așa-numite hub-uri și tile-uri care-și iau conținut și-l afișează direct în ecranul de start.

2. Camera Share - un nou mod denumit Smart Group Shot care permite să faci mai multe fotografii unui grup și să alegi cea mai bună expresie a feței pentru fiecare membru al grupului astfel încât la final să obții o fotografie perfectă. Ar mai fi de amintit: Panorama Mode, self-timer, mod Action Shot pentru imaginile în mișcare.

3. Contact Share - se referă la posibilitatea de a face schimb de date la un contact din memorie via SMS sau mail.

4. Counters - calculează traficul de date, numărul de minute consumat și contorizează numărul de mesaje. Se poate stabili și o limită.

5. PlayTo - share de conținut via DLNA între smartphone și un HDTV compatibil sau un Blu-ray player, etc.

6. Zynga Games - două jocuri vor sosi pe seria Lumia cu 2 luni înainte de a fi available în Windows Marketplace. Sunt două titluri celebre: Words with friends și Draw Something.

O parte dintre acestea vor fi disponibile din 22 iunie sau din iulie 2012. Revenim cu detalii.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×