Microsoft Lumia 850 (Honjo) se afișează într-o nouă randare ce vine din partea lui @evleaks

867 ori
<b>Microsoft Lumia 850 (Honjo) se afișează într-o nouă randare ce vine din partea lui @evleaks</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva zile, Microsoft Lumia 850 și-a făcut apariția de c&acirc;teva ori at&acirc;t &icirc;n randări pentru presă, c&acirc;t și &icirc;n fotografii. Deși nu se știe dacă telefonul a fost anulat &icirc;ntre timp, iată că...

În ultimele câteva zile, Microsoft Lumia 850 și-a făcut apariția de câteva ori atât în randări pentru presă, cât și în fotografii. Deși nu se știe dacă telefonul a fost anulat între timp, iată că astăzi sosește o nouă randare cu device-ul, direct din partea lui Evan Blass, cunoscut și pentru contul de Twitter @evleaks.

Remarcăm din nou camera foto ce iese puțin în evidență, difuzorul de mici dimensiuni regăsit pe spate, dar și senzorii de pe panoul frontal, printre care se află și un bliț LED. Potrivit informațiilor din ultimul timp, Lumia 850 va fi un phablet de 5.7 inch cu procesor octa-ore Snapdragon 617 la pachet.

Din materialele precedente, s-ar părea că acest terminal va sosi în cel puțin 4 variante de culoare, după cum urmează: alb + margini roz, alb + margini aurii, negru, respectiv negru + margini maro (cooper). Am aflat totodată și faptul că Lumia 850 va măsura 6.92 mm în cel mai subțire punct al său. Rămâne de văzut dacă acest device va fi lansat oficial în următoarele luni, sau dacă avem de-a face cu un proiect la care Microsoft a renunțat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×