WSJ susține că Samsung Galaxy S7 va sosi cu tehnologia Force Touch și cu un port USB Type-C

664 ori
<b>WSJ susține că Samsung Galaxy S7 va sosi cu tehnologia Force Touch și cu un port USB Type-C</b>Un nou raport marca Wall Street Journal sosit recent &icirc;n presă, scoate la iveală o serie de informații foarte interesante referitoare la următorul flagship Samsung, și anume modelul Galaxy S7. Noul telefon ar putea fi lansat la &icirc;nceputul...

Un nou raport marca Wall Street Journal sosit recent în presă, scoate la iveală o serie de informații foarte interesante referitoare la următorul flagship Samsung, și anume modelul Galaxy S7. Noul telefon ar putea fi lansat la începutul anului viitor, chiar în cadrul târgului Mobile World Congress 2016.

Știrea de astăzi ne dezvăluie faptul că Samsung Galaxy S7 va sosi cu tehnologia Force Touch la pachet, modalitate prin care ecranul poate face diferența între nivelul de apăsare exercitat de către utilizator. Astfel, printr-o apăsare mai tare putem beneficia de extra-funcții pentru anumite aplicații.

Tehnologia în cauză o regăsim la ora actuală pe terminale ca iPhone 6s, iPhone 6s Plus, Huawei Mate S, sau ZTE Axon Mini. Totodată, WSJ susține că noul telefon va sosi cu scanner pentru retină, cu port USB Tpe-C, dar și cu tehnologia de încărcare rapidă.

Printre alte dotări se vor regăsi un slot micro-SD, un panou Super AMOLED, 4 GB memorie RAM, scanner de amprente, și tehnologia de încărcare rapidă. De asemenea, vor exista versiuni cu procesoare Snapdragon 820, dar și modele ce vor adopta chip-ul octa-core Exynos 8890. Alte detalii dezvăluite de WSJ constă în faptul că telefonul va oferi un design similar cu generația actuală, dar fără o cameră foto ce iese în evidență.

Lansarea initială a lui Samsung Galaxy S7 va avea loc în cadrul MWC 2016, urmând ca mai apoi, din martie să regăsim telefonul și pe rafturile magazinelor din întreaga lume.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×