Browserul Chrome Beta pentru Android nu va suporta flash, Adobe confirmă

Autor:  | Publicat în:  Android 1.642 ori
<b>Browserul Chrome Beta pentru Android nu va suporta flash, Adobe confirmă</b>Ieri v-am oferit linkul de download pentru Chrome Beta și anume versiunea pentru sistemul de operare Android - aici. Funcționează doar pentru Android în versiunea 4.0. Android ICS a ajuns în mod oficial doar pe Samsung Galaxy Nexus, Nexus S, ASUS Eee...

Ieri v-am oferit linkul de download pentru Chrome Beta și anume versiunea pentru sistemul de operare Android - aici. Funcționează doar pentru Android în versiunea 4.0. Android ICS a ajuns în mod oficial doar pe Samsung Galaxy Nexus, Nexus S, ASUS Eee Pad Transformer Prime și Motorola Xoom.

Am observat de la început că bannerele flash nu sunt afișate. Adobe oferă acum o poziție oficială și anume că suportul flash nu va sosi în Chrome Beta, mai ales că suportul pentru flash pe zona de mobile a fost sistat în urmă cu ceva timp.

Adobe declară că există un parteneriat cu Google în a dezvolta HTML5 și unele tehnologii conexe cum ar fi CSS Regions.

Bănuiesc că Google are un plan pe termen lung și Chrome pentru Android va ajunge a înlocui browserul ce vine default pe telefoanele Android, denumit bazat pe Webkit. Adobe declară în continuare că retragerea sa din segmentul mobile nu va afecta dezvoltarea Flash pentru calculatoare sau pentru aplicațiile mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×