LG Prada 3.0 Într-o campanie de advertising alături de Edward Norton și Daria Werbowy

1.323 ori
<b>LG Prada 3.0 Într-o campanie de advertising alături de Edward Norton și Daria Werbowy</b>LG a lansat campania de promovare pentru cel mai recent smartphone al său - LG Prada 3.0. Combină partea fashion cu un hardware bun și un preț care nu urcă prea sus în mii de ron. Se poate comanda și din țara noastră după cum ați citit aici....

LG a lansat campania de promovare pentru cel mai recent smartphone al său - LG Prada 3.0. Combină partea fashion cu un hardware bun și un preț care nu urcă prea sus în mii de ron. Se poate comanda și din țara noastră după cum ați citit aici.

Au mizat pe Edward Norton și Daria Werbowy pentru a targeta și mai bine pe Prada 3.0. Smartphone-ul sud-coreean aduce display IPS LCD de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli și 16 milioane culori, procesor dual-core de origine Texas Instruments tactat la 1 GHz, accelerator grafic PowerVR SGX540, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB.

Conectivitatea este suplimentată de un modul 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, Wi-Fi în standardele a/b/g., DLNA, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, jack de 3.5 mm, GPS, microUSB.

Camera foto are un senzor de 8 Megapixeli care filmează la 1080p cu 30 fps și cameră frontală de 1.3 Megapixeli. Bateria este de 1.540 mAh, 138 gr și 8.5 mm grosime.

Daria Werbowy

Rulează Android 2.3 Gingerbread, dar este customizat spre a se potrivi cu temă și conținutul Prada. La nivel tehnic nu i se poate reproșa decât rezoluția mică de 480x800 pixeli și bateria redusă în mAh. S-ar putea ca prețul de 2.799 lei să fie temperat la debutul oficial în dot ro.

îmi place că este un smartphone slim cu doar 8.5 mm grosime, personalizat pentru nișa celor care pun accent pe partea fashion, stil fără compromis.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×