Operatorul Orange caută companii/operatori pentru achiziție; România se număra printre ținte!

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.133 ori
<b>Operatorul Orange caută companii/operatori pentru achiziție; România se număra printre ținte!</b>Grupul francez de telefonie Orange are planuri de dezvoltare la nivel european și pentru această extindere va avea nevoie și de câteva achiziții. E vorba despre companii mai mici sau operatori din țările europene, iar România se află pe lista...

Grupul francez de telefonie Orange are planuri de dezvoltare la nivel european și pentru această extindere va avea nevoie și de câteva achiziții. E vorba despre companii mai mici sau operatori din țările europene, iar România se află pe lista țintelor sale.

CEO-ul Orange, Stephane Richard, a declarat pentru Reuters la finalul acestei săptămâni că ar putea integra operatorul Bouygues în afacerile grupului. Polonia, Belgia, România și Spania sunt considerate ținte pentru achiziții, ele având și jucători mai mici ce s-ar putea mula pe strategia francezilor. La noi Orange România este operatorul numărul 1 și o achiziție a unui rival ar putea fi anti concurențială. După vâlva făcută de zvonul cumpărării RCS & RDS de către Vodafone, această țintă poate apărea pe harta Orange.

Cum Cosmote va deveni T-Mobile la toamnă, iar în cazul în care Vodafone cumpără totuși Digi Mobil, rămân doar mici jucători de cumparat sau posibilități de colaborare cu numele mai mari. Să fie oare loc de conlucrare între UPC și Orange? Poate o preluare a unui operator business sau a rețelelor de Internet ce nu au devenit mainstream? Deocamdată șeful Orange vede Spania că o piață propice pentru achiziții, acolo existând câteva firme tentante.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×