Microsoft primește un nou brevet; Se face aluzie la o modalitate de control pe seama unor senzori ai panoului spate

759 ori
<b>Microsoft primește un nou brevet; Se face aluzie la o modalitate de control pe seama unor senzori ai panoului spate</b>Brevetele continuă să sosească pentru Microsoft, companie care la început de săptămână primește un brevet pe care l-a depus cu mai bine de doi ani în urmă. Acesta face referire la o nouă modalitate de control al dispozitivului pe seama unor

Cei de la Microsoft primesc brevete săptămânal, fix cum se întâmplă și acum la mijloc de martie când descoperim o aplicație ce ar putea avea de-a face cu Surface Phone. Este vorba despre un brevet depus de către firma IT pe data de 6 septembrie 2016 și aprobat cu doar câteva zile în urmă, unul ce face referire la o nouă modalitate de control al conținutului afișat pe ecranului unui device folosindu-se senzori integrați în panoul spate.

Brevet Microsoft

Conceptul este similar cu cel oferit de către anumite telefoane cu scanner de amprente în spate, acestea permițând realizarea unor gesturi la atingerea zonei cu pricina. Mă gândesc la modelele Huawei în special care permit trecerea printre fotografii realizând gesturi swipe pe scanner-ul de amprente, sau deschiderea zonei de comenzi rapide printr-un swipe de sus în jos.

Cam așa ar putea funcționa și ideea celor de la Microsoft, numai că în cazul de față ni se promite o zonă mult mai generoasă echipată cu asemenea senzori ce pot detecta atingerea. Nu se știe totuși dacă acest brevet va mai fi pus vreodată în aplicare, asta ținând cont că el datează încă de prin 2016. Urmărim totuși cu interes viitoarele informații ce vor apărea despre această tehnologie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×