Samsung lansează o aplicație medicală pentru Samsung Galaxy S III - S Health, compatibilă cu tensiometre, glucometre

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.968 ori
<b>Samsung lansează o aplicație medicală pentru Samsung Galaxy S III - S Health, compatibilă cu tensiometre, glucometre</b>Deja Samsung are o pleiadă de aplicații proprii foarte interesante, de la S Voice la S Beam și de la S Planner la noul S Health, pe care îl vedeți mai jos. Aceasta aplicație a fost lansată azi și este un software medical care va ajuta să fiți la...

Deja Samsung are o pleiadă de aplicații proprii foarte interesante, de la S Voice la S Beam și de la S Planner la noul S Health, pe care îl vedeți mai jos. Aceasta aplicație a fost lansată azi și este un software medical care va ajuta să fiți la curent cu starea voastră de sănătate, dar și sa creati un regim bun pentru sanatate.

Aplicația S Health este compatibilă doar cu Samsung Galaxy S III deocamdată și permite înregistrarea unor informații precum greutatea unei persoane, tensiunea sa, glicemia și numărul de calorii acumulate în fiecare zi. Toate acestea vor fi integrate într-un grafic accesibil utilizatorului de rând, fără a fi nevoie de pregătire specială sau tutoriale complexe. Veți putea posta aceste date despre sănătatea voastră și pe rețelele de socializare și aflați că deocamdată applicatia este disponibilă doar în 7 țări, printre care și Marea Britanie, Franța, Italia, Coreea de Sud și SUA.

S Health se găsește în magazinul Samsung Apps, iar aplicația a fost anunțată atunci când a debutat și Galaxy S III în mai, ea sosind pe piața de abia acum. Interesant e că softul îi permite lui Galaxy S III să se conecteze la tensiometre și aparate de măsurat glicemia fără probleme, fiind compatibile cu aparate aparținând mărcilor Lifescan, Omron și A&D. Conexiunea se realizează prin Bluetooth sau USB, iar aplicația va stoca numeroase citiri ale acestor aparate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×