Samsung lansează o aplicație medicală pentru Samsung Galaxy S III - S Health, compatibilă cu tensiometre, glucometre

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 3.088 ori
<b>Samsung lansează o aplicație medicală pentru Samsung Galaxy S III - S Health, compatibilă cu tensiometre, glucometre</b>Deja Samsung are o pleiadă de aplicații proprii foarte interesante, de la S Voice la S Beam și de la S Planner la noul S Health, pe care îl vedeți mai jos. Aceasta aplicație a fost lansată azi și este un software medical care va ajuta să fiți la...

Deja Samsung are o pleiadă de aplicații proprii foarte interesante, de la S Voice la S Beam și de la S Planner la noul S Health, pe care îl vedeți mai jos. Aceasta aplicație a fost lansată azi și este un software medical care va ajuta să fiți la curent cu starea voastră de sănătate, dar și sa creati un regim bun pentru sanatate.

Aplicația S Health este compatibilă doar cu Samsung Galaxy S III deocamdată și permite înregistrarea unor informații precum greutatea unei persoane, tensiunea sa, glicemia și numărul de calorii acumulate în fiecare zi. Toate acestea vor fi integrate într-un grafic accesibil utilizatorului de rând, fără a fi nevoie de pregătire specială sau tutoriale complexe. Veți putea posta aceste date despre sănătatea voastră și pe rețelele de socializare și aflați că deocamdată applicatia este disponibilă doar în 7 țări, printre care și Marea Britanie, Franța, Italia, Coreea de Sud și SUA.

S Health se găsește în magazinul Samsung Apps, iar aplicația a fost anunțată atunci când a debutat și Galaxy S III în mai, ea sosind pe piața de abia acum. Interesant e că softul îi permite lui Galaxy S III să se conecteze la tensiometre și aparate de măsurat glicemia fără probleme, fiind compatibile cu aparate aparținând mărcilor Lifescan, Omron și A&D. Conexiunea se realizează prin Bluetooth sau USB, iar aplicația va stoca numeroase citiri ale acestor aparate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×