Microsoft Surface Phone revine în actualitate prin intermediul unei scăpări în baza de date a unui benchmark

797 ori
<b>Microsoft Surface Phone revine în actualitate prin intermediul unei scăpări în baza de date a unui benchmark</b>De 3 ani se vorbeşte despre un Microsoft Surface Phone, ca de un soi de telefon Nexus al celor de la Microsoft. Ei bine, azi el revine &icirc;n actualitate, printr-o scăpare &icirc;n baza de date a unui benchmark. &nbsp; Aflam &icirc;n această toamnă...

De 3 ani se vorbeşte despre un Microsoft Surface Phone, ca de un soi de telefon Nexus al celor de la Microsoft. Ei bine, azi el revine în actualitate, printr-o scăpare în baza de date a unui benchmark.

Aflam în această toamnă ca un terminal de acest gen se afla în teste la Redmond şi că există deja prototipuri în acţiune. Acum un handset listat clar drept "Microsoft Surface Phone" apare în baza de date HTML5Test, după un test realizat cu browserul Edge. Smartphone-ul rulează Windows 10 Mobile Build 10240, o variantă pre release mai veche a platformei mobile Microsoft.

Această scăpare nu dezvăluie nici o specificaţie, ci doar numele produsului, din păcate. Zvonurile din ultimul an îi asociau acestui device un ecran Quad HD de 5.5 inch, dar şi un procesor Intel Atom X3, o alegere bizară pentru un smartphone ce ar trebui teoretic să fie unul high end. Chipsetul nu e unul high end şi e menit pentru terminale entry level. Cine va fi oare producatorul hardware al acestui device? Sau va aborda Microsoft aceeasi strategie ca la Surface Book?

Vom afla probabil mai multe până la finalul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×