Microsoft va Înceta să ofere suport pentru Windows Phone 8 și WP 7.8 În a doua jumătate a lui 2014

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.176 ori
<b>Microsoft va Înceta să ofere suport pentru Windows Phone 8 și WP 7.8 În a doua jumătate a lui 2014</b>Microsoft are reputația de a fi o companie transparentă când vine vorba de planurile sale de viitor cu privire la suportul oferit versiunilor mai vechi de software și în special versiunilor de Windows. Totuși, ei au mai dat și rateuri, precum...

Microsoft are reputația de a fi o companie transparentă când vine vorba de planurile sale de viitor cu privire la suportul oferit versiunilor mai vechi de software și în special versiunilor de Windows. Totuși, ei au mai dat și rateuri, precum faptul că au anunțat foarte târziu că Windows Phone 8 nu va sosi ca upgrade pe terminalele WP7.5. Ei bine astăzi avem noi vești despre viitorul platformei mobile.

Se pare că suportul pentru Windows Phone 8 și Windows Phone 7.8 va înceta din a doua jumătate a lui 2014. Fiecare release primește un număr total de 18 luni de suport, iar această perioadă se afla deja în desfășurare. Windows Phone 7.5 Mango va ajunge la final de "carieră" în luna septembrie a acestui an, pe 9 septembrie de fapt. Pe 8 iulie 2014 se va încheia și suportul pentru Windows Phone 8, se pare.

în astfel de momente îți dai seama că nici un OS mobil nu e perfect. Android are probleme cu întârzierile actualizărilor, asta evident dacă nu ai un Nexus, Windows Phone are o viață relativ scurtă a release-urilor, iar iOS... ei bine despre iOS nu cred că se pot spune atât de multe lucruri rele, sincer să fiu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×