Windows Mobile 6.5 testat pe HTC Raphael

1.265 ori
<b>Windows Mobile 6.5 testat pe HTC Raphael</b>Dupa ce am vazut noul OS Windows Mobile 6.5 testat pe un "antic" HTC Blue Angel, a venit momentul ca programatorii/hackerii de la XDA-Developers sa dezvolte o versiune a ROM-ului destinata lui HTC Fuze/Raphael/Touch Pro, cunoscut in Romania drept Touch...

Dupa ce am vazut noul OS Windows Mobile 6.5 testat pe un "antic" HTC Blue Angel, a venit momentul ca programatorii/hackerii de la XDA-Developers sa dezvolte o versiune a ROM-ului destinata lui HTC Fuze/Raphael/Touch Pro, cunoscut in Romania drept Touch Pro.

Windows Mobile 6.5, in aceasta versiune este considerat "work in progress", deci va veti confrunta cu buguri serioase si functii care lipsesc. Printre acestea din urma se numara controlul volumului, care nu functioneaza mai deloc, faptul ca AutoRun nu porneste la primul boot, panourile virtuale glisante ale interfatei OS-ului care lipsesc si multe altele.

In plus, noua metoda de "deblocare a tastelor" cu care vine Windows Mobile 6.5 nu este prezenta pe aceasta versiune a ROM-ului, deci va trebui sa inchideti telefonul daca il blocati. Asteptam cu nerabdare un clip video care sa prezinte sistemul de operare in actiune pe HTC Raphael/Fuze, dar pana atunci puteti arunca o privire pe forumul developerilor, pentru a afla noutati despre WM 6.5.

Daca nu va multumiti cu testarea lui Windows Mobile 6.5 pe terminale HTC, aflati ca au aparut noi screenshoturi pe web, ce prezinta mai mult sau mai putin oficial interfata OS-ului, cea in forma de fagure, despre care se vorbea cu cateva luni in urma.

Sursa: UberPhones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×