Anunt important de la HTC pe data de 5 Iunie!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.222 ori
<b>Anunt important de la HTC pe data de 5 Iunie!</b>Se pare ca HTC doreste sa socheze si sa uimeasca (sau cel putin, incearca) invitatii sai pe data de 5 Iunie &ndash; peste mai putin de 2 saptamani &ndash; cu un anume "anunt important". Nu se cunosc prea multe in acest moment despre ce doreste sa...

Se pare ca HTC doreste sa socheze si sa uimeasca (sau cel putin, incearca) invitatii sai pe data de 5 Iunie – peste mai putin de 2 saptamani – cu un anume "anunt important".

Nu se cunosc prea multe in acest moment despre ce doreste sa dezvaluie compania, la cat mister se afla in acest anunt de presa al HTC. Tot ceea ce putem sa ghicim este faptul ca va fi o veste buna.

Invitatia (din imagine) pare ca spune ca evenimentul "va prezenta o noua experienta mobila, care va schimba modul de utilizare si manevrare a telefonului".

Avand in vedere ca iPhone-ul este prezentat cam tot in acelasi mod (cu multi-touch), iar evenimentul HTC va fi cu cateva zile inainte de lansarea acestuia, se pare ca liderii din Taiwan vor dori sa fure putin din impactul terminalului produs de Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×