MWC 2011: Samsung Galaxy S II Într-o experiență hands-on Mobilissmo, direct din Barcelona (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.199 ori
<b>MWC 2011: Samsung Galaxy S II Într-o experiență hands-on Mobilissmo, direct din Barcelona (Video)</b>Trimisul nostru la Barcelona, Zsolt Tamassy revine cu un material inedit: o experiență hands on cu mult-așteptatul Samsung Galaxy S II, cel mai subțire smartphone din lume. Terminalul este mânuit de către Sorin Manea, telecom division manager la...

Trimisul nostru la Barcelona, Zsolt Tamassy revine cu un material inedit: o experiență hands on cu mult-așteptatul Samsung Galaxy S II, cel mai subțire smartphone din lume. Terminalul este mânuit de către Sorin Manea, telecom division manager la Samsung Electronics România. Să vedem ce ne rezervă acest super-handset.

Aflăm de la Sorin Manea că telefonul este mai subțire decât Samsung Galaxy S, ba chiar mai subțire decât Sony Ericsson Xperia Arc, handset cu talie de 8.7mm. Ei bine, noul Galaxy S are o grosime de doar 8.49mm, dar să nu credeți că într-o carcasă atât de subțire nu se ascund tehnologii de vârf. Cunoscut și sub numele de model Samsung I9100, acest super telefon vine cu 1GB RAM, un procesor dual core de 1GHz și 16/32GB memorie internă.

Ecranul superb pe care îl puteți vedea în acțiune în clip este un Super AMOLED Plus, cu diagonală de 4.3 inch și rezoluție de 480 x 800 pixeli. Oficialul Samsung ne-a vorbit și despre Huburile de pe acest model, care fac accesibile cele mai importante funcții de divertisment, fie că e vorba de Muzică, Jocuri, Socializare sau funcție de citire a unor cărți sau reviste.

Samsung Galaxy S II încorporează și o cameră de 8 megapixeli în partea din spate, cu autofocus, bliț LED și capabilă de captură HD 1080p la 30 fps. Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread, după cum se poate vedea. Mulțumim lui Sorin Manea și Zsolt Tamassy pentru posibilitatea de a fi atât de aproape de cel mai tare smartphone al momentului!

Revenim cu detalii!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×