MoDaCo Switch disponibil acum pentru Galaxy S4, puteți face trecerea Între TouchWiz și Android stock

Autor:  | Publicat în:  Hacking 1.670 ori
<b>MoDaCo Switch disponibil acum pentru Galaxy S4, puteți face trecerea Între TouchWiz și Android stock</b>Pe lângă Kickstarter mai există un loc unde puteți investi bani în visele designerilor și inginerilor software și anume Indiegogo. Pe această platformă de crowdfunding veți găsi și proiectul MoDaCo, care ne-a oferit deja un Switch pentru HTC...

Pe lângă Kickstarter mai există un loc unde puteți investi bani în visele designerilor și inginerilor software și anume Indiegogo. Pe această platformă de crowdfunding veți găsi și proiectul MoDaCo, care ne-a oferit deja un Switch pentru HTC One și acum ne oferă unul pentru Galaxy S4.

Acest Switch ne permite să alternăm între experienta stock Android pe Galaxy S4 și cea TouchWiz pur și simplu prin apăsarea unui buton. MoDaCo Switch ROM a fost lansat pe HTC One în varianta rootata cu câteva luni în urmă, iar proiectul de pe IndieGoGo ne oferă o abordare similară pentru S4. Rețineți că proiectul nu e încă 100% finisat, deci Switch S4 e în varianta beta.

Trecerea se face între TouchWiz și experiența pe care o oferă un Samsung Galaxy S4 Google Edition, integrand și ROM-ul sau în Switch. Puteți urmări cum merge dezvoltarea acestui software chiar la sursă, aici. Rețineți că Switch se aplică doar pentru versiunile GSM ale telefonului Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×