Motorola anunță că Moto X va avea și o versiune mai ieftină

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.944 ori
<b>Motorola anunță că Moto X va avea și o versiune mai ieftină</b>După lansarea lui Motorola Moto X de ieri, au început să apară și primii cârcotași, care nu au apreciat prețul de 199 de dolari cu abonament pe 2 ani. CEO-ul Motorola i-a liniștit, afirmând că pe viitor va exista și o variantă mai ieftină a...

După lansarea lui Motorola Moto X de ieri, au început să apară și primii cârcotași, care nu au apreciat prețul de 199 de dolari cu abonament pe 2 ani. CEO-ul Motorola i-a liniștit, afirmând că pe viitor va exista și o variantă mai ieftină a acestui terminal.

Motorola pregătește o versiune mai accesibilă de Moto X pentru piețele în curs de dezvoltare și clienții prepay din SUA. CEO-ul Moto, Dennis Woodside a declarat că Moto X e doar începutul unei noi game de produse sub acest brand, care vor fi lansate în lunile viitoare. Vă reamintesc că versiunea de 16 GB a noului smartphone costa $199 de dolari prin principalii operatori din State și deocamdată producătorul american nu ne-a oferit și prețuri fără abonament.

Woodside a afirmat că experiența oferită de terminalele ce costa sub 200 de dolari nu e foarte atractivă pentru utilizatorul de rând. Scopul Motorola este să ofere tuturor acces la smartphone-uri accesibile și bine dotate. Mișcarea pieței în 2013 tinde către versiuni Mini și variante downgradate de flagship-uri, fie că e vorba de Galaxy S4 Mini, HTC One Mini sau iPhone 5C.

Până și Nokia are o abordare similară cu seria Lumia, oferind modele low end ca Lumia 520 și Lumia 521, dar care vin cu unele dintre funcțiile atractive de pe variantele flagship de Lumia. Așteptați-vă la un Moto X "Mini" mai curând decât credeați!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×