Motorola anunță că Moto X va avea și o versiune mai ieftină

1.981 ori
<b>Motorola anunță că Moto X va avea și o versiune mai ieftină</b>După lansarea lui Motorola Moto X de ieri, au început să apară și primii cârcotași, care nu au apreciat prețul de 199 de dolari cu abonament pe 2 ani. CEO-ul Motorola i-a liniștit, afirmând că pe viitor va exista și o variantă mai ieftină a...

După lansarea lui Motorola Moto X de ieri, au început să apară și primii cârcotași, care nu au apreciat prețul de 199 de dolari cu abonament pe 2 ani. CEO-ul Motorola i-a liniștit, afirmând că pe viitor va exista și o variantă mai ieftină a acestui terminal.

Motorola pregătește o versiune mai accesibilă de Moto X pentru piețele în curs de dezvoltare și clienții prepay din SUA. CEO-ul Moto, Dennis Woodside a declarat că Moto X e doar începutul unei noi game de produse sub acest brand, care vor fi lansate în lunile viitoare. Vă reamintesc că versiunea de 16 GB a noului smartphone costa $199 de dolari prin principalii operatori din State și deocamdată producătorul american nu ne-a oferit și prețuri fără abonament.

Woodside a afirmat că experiența oferită de terminalele ce costa sub 200 de dolari nu e foarte atractivă pentru utilizatorul de rând. Scopul Motorola este să ofere tuturor acces la smartphone-uri accesibile și bine dotate. Mișcarea pieței în 2013 tinde către versiuni Mini și variante downgradate de flagship-uri, fie că e vorba de Galaxy S4 Mini, HTC One Mini sau iPhone 5C.

Până și Nokia are o abordare similară cu seria Lumia, oferind modele low end ca Lumia 520 și Lumia 521, dar care vin cu unele dintre funcțiile atractive de pe variantele flagship de Lumia. Așteptați-vă la un Moto X "Mini" mai curând decât credeați!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×