Moto G7 Play este certificat de FCC! Avem fotografii și câteva dintre dotări

793 ori
<b>Moto G7 Play este certificat de FCC! Avem fotografii și câteva dintre dotări</b>După numeroase leak-uri asociate lui Moto G7 și de curând și variantei Moto G7 Plus, iată că astăzi își face apariția în scenă și modelul G7 Play. Acesta tocmai ce a fost certificat de către FCC și avem pe această cale la dispoziție o serie

În ultima lună în special am avut parte de multe scăpări asociate lui Motorola Moto G7, un telefon din zona de buget pe care Lenovo îl pregătește pentru debut la început de 2019. De curând l-am văzut și pe Moto G7 Plus într-o serie de randări, iar astăzi avem ocazia să cunoaștem cea mai accesibilă variantă din serie și anume G7 Play care tocmai ce a fost certificat de către FCC alături de fotografii la pachet.

Moto G7 Play

Pe seama imaginilor de aici ne dăm seama că Moto G7 Play va avea un preț mai mic și datorită materialelor folosite, astfel că în loc de sticlă în spate precum are G7, aici vom primi o carcasă din policarbonat. Are o singură cameră foto în spate și dintr-un motiv sau altul Motorola nu renunță la modulul circular de mari dimensiuni care în cazul de față pare a ocupa degeaba.

Moto G7 Play

Ideea ar fi de a oferi ceva în comun cu telefoanele modulare Moto Z, dar nu știu câți ar alege un telefon mid-range de la Moto fix pentru acest lucru. Continuând, mai remarcăm și prezența unui port USB-C la bază, a unui jack audio sus și a scanner-ului de amprente deghizat în logo Moto.

Deși nu putem observa clar acest detaliu, s-a părea că ecranul va avea un decupaj în zona superioară. Moto G7 Play este așteptat și cu baterie de 2820 mAh, card microSD, procesor Snapdragon 632 și soluție grafică Adreno 506. Așteptăm acum și alte certificări precum cea Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×