Oppo postează două teasere pentru doua noi smartphone-uri: unul ultrasubtire și altul cu camera impresionantă

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.444 ori
<b>Oppo postează două teasere pentru doua noi smartphone-uri: unul ultrasubtire și altul cu camera impresionantă</b>Oppo are planuri mari pentru 2013, iar ele includ printre altele și un cameraphone și un handset flagship cu ecran Full HD. Mai jos vedeți o imagine postată de compania chineză pe Instagram, iar ea poate avea legătură cu cameraphone-ul despre care...

Oppo are planuri mari pentru 2013, iar ele includ printre altele și un cameraphone și un handset flagship cu ecran Full HD. Mai jos vedeți o imagine postată de compania chineză pe Instagram, iar ea poate avea legătură cu cameraphone-ul despre care vă vorbeam cu câteva zile în urmă.

E vorba despre Oppo N-Lens N1, care ar fi realizat fotografia de mai sus, o privire de ansamblu asupra unui oraș din China probabil. între timp a fost postata pe Facebook imaginea de mai jos, un teaser pentru un smartphone ultraslim, care ar putea fi modelul Oppo Find 7. Despre acest terminal știm că va sosi cu un procesor Snapdragon 800, baterie de 4000 mAh și Android 4.2, plus cameră de 13 megapixeli, conform unei scăpări anterioare.

Oppo postează două teasere pentru doua noi smartphone-uri: unul ultrasubtire și altul cu camera impresionanta

Acest flagship, împreună cu cameraphone-ul Oppo vor fi prezentate la IFA 2013, cel mai probabil, unde se vor duela cu noutăți de la Samsung, Sony și HTC, printre alții. Vă reamintesc că Oppo N-Lens N1 va avea o cameră de 12 megapixeli și bliț Xenon, conform informațiilor postate în această săptămână pe web.

Prezența la IFA 2013 ar crește popularitatea acestui brand chinez, care deja a început o extindere în Europa. Va reuși Oppo să se impună pe "Bătrânul Continent"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×