Motorola Bionic Targa Își face apariția În noi imagini - un nou smartphone qHD, acum cu cameră de 13 megapixeli

2.074 ori
<b>Motorola Bionic Targa Își face apariția În noi imagini - un nou smartphone qHD, acum cu cameră de 13 megapixeli</b>Cunoscut inițial drept Motorola Etna, un model prezentat la CES 2011, acest telefon a fost anulat sub forma prezentată la începutul anului, fiind transformat în modelul Bionic Targa. Acest terminal și-a mai făcut apariția pe web de câteva ori, dar...

Cunoscut inițial drept Motorola Etna, un model prezentat la CES 2011, acest telefon a fost anulat sub forma prezentată la începutul anului, fiind transformat în modelul Bionic Targa. Acest terminal și-a mai făcut apariția pe web de câteva ori, dar iată-l acum într-o serie de imagini mai clară.

Motorola Targa este un smartphone elegant cu un ecran touch de mari dimensiuni, poate chiar maximul pentru un telefon de acest gen, 4.5 inchi. Display-ul sau ar putea fi un qHD, ca și în cazul lui HTC Sensation, iar în ce privește lista de specificații a handsetului, aparent avem o surpriză la capitolul cameră: un senzor foto de 13 megapixeli, neconfirmat încă.

Motorola Bionic Targa

Moto Bionic Targa rulează Android 2.3.4, împreună cu o interfață personalizata cunoscută drept BLUR și etalând efecte 3D atractive. Ce nu știm încă este cantitatea de RAM, ROM și viteza procesorului de pe acest model, dar dacă ar fi să speculăm, am presupune că un dual core de 1.2 sau poate chiar 1.5GHz este alegerea perfectă, împreună cu 768MB/1GB RAM și cel puțin 2GB de ROM.

Motorola Bionic Targa

Mai multe imagini pe PhoneHK.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×