Transformă iPhone-ul sau smartphone-ul Android În joystick, cu accesoriile speciale Ten One Design

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.934 ori
<b>Transformă iPhone-ul sau smartphone-ul Android În joystick, cu accesoriile speciale Ten One Design</b>Cei de la Ten One Design au creat un accesoriu special pentru iPad, care adaugă joystickuri peste ecranul terminalului și iată că acum aceste îmbunătățiri sunt disponibile și pe smartphone-uri. Produsul este cunoscut sub numele de Fling și acum...

Cei de la Ten One Design au creat un accesoriu special pentru iPad, care adaugă joystickuri peste ecranul terminalului și iată că acum aceste îmbunătățiri sunt disponibile și pe smartphone-uri. Produsul este cunoscut sub numele de Fling și acum este disponibil în varianta Fling Mini pentru telefoane mobile.

Bazate pe ventuze, aceste controllere atașabile costă 24.95 dolari în cazul unui pachet cu două astfel de accesorii. Ten One Design este aceeași companie care a creat primul stylus capacitiv pentru iPhone, iPad și iPod touch, o bilă albă importanta în istoria companiei. Noul mini Fling aderă la orice ecran touch de smartphone și aplicat deasupra unui sistem de control virtual dintr-un joc el funcționează perfect.

Designul transparent vă permite să vizualizați ecranul în continuare fără probleme, dar și să aveți un control mai bun asupra jocurilor. Iată câteva titluri compatibile în cazul lui iPhone și iPod touch: Super Mega Worm, Robokill, Blade of Betrayal, Dink Smallwood, Metero Blitz și multe altele.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×