Motorola concediaza jumatate din personal

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.196 ori
<b>Motorola concediaza jumatate din personal</b>Conform unei surse anonime, dar apropiate de Motorola, producatorul american de telefoane planuieste sa faca o serie de concedieri in masa, care vor reduce drastic numarul de angajati ai companiei. Se vorbeste chiar de o reducere cu 50% a personalului,...

Conform unei surse anonime, dar apropiate de Motorola, producatorul american de telefoane planuieste sa faca o serie de concedieri in masa, care vor reduce drastic numarul de angajati ai companiei.

Se vorbeste chiar de o reducere cu 50% a personalului, cel putin in cazul diviziei de productie a telefoanelor mobile. Motorola Enterprise Mobility Solutions si Home & Networks Mobility sunt 2 sectii care nu vor fi afectate de concedieri. Aceeasi sursa mentionata anterior a afirmat ca Moto va amana lansarile unor terminale si va renunta la handseturile Windows Mobile in favoarea celor bazate pe Android.

Aflam si Motorola nu se va mai prezenta la showul tehnologic CTIA Wireless din luna aprilie a acestui an, cel mai mare eveniment din industria telefoniei mobile organizat in SUA. Sa asistam oare la agonia gigantului american? Se vorbea anul trecut de o achizitionare a companiei, de catre o firma asiatica, dar informatia s-a dovedit a fi un zvon. Se va ajunge oare la vanzarea brandului Moto?

Sursa: Mobileburn.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×